Řešením zlepšení kvality potravin jsou metody biodynamického zemědělství a regionální zásobování, nejlépe samozásobování a pěstitelství na své zahradě. Cituji:Jídlo, a to jak se pěstuje, chová a zpracovává se týká každého, kdo jí.Spolu-určuje to, jak jsme zdraví, jak se cítíme a kolika let se dožijeme. Většina toho, co dnes jíme, už ale není jídlo, ale průmyslově vyráběné potraviny. Dopad toho, jak se potraviny „vyrábějí“ a distribuují na naše zdraví, planetární klima se všemi jeho důsledky (vlny veder, sucho, požáry, povodně,…) je nedozírný. Hovoří se o Čtverém úmrtí (českého) zemědělství. Kromě toho většina podzemní vody v Česku je znečištěna pesticidy. Zpátky k jídlu je naší snahou přispět k proměně českého zemědělství směrem od průmyslové výroby k zemědělství šetrnému k člověku a přírodě, od vysoce průmyslově zpracovaných potravin směrem ke skutečnému jídlu.
https://zpatkykjidlu.nouzovystavpodnikani.cz/?fbclid=IwAR05Izlh62sja9GzIH9kJUxO8Gu6w1NrWrVePNXu8fD9v26Snj3HTUAGd5c